Call us

Het geld valt niet uit de lucht..


Wie mijn vorige blogs gelezen heeft weet dat ik dit jaar een aantal wedstrijden in het buitenland op het programma heb staan. Mijn oneindige deelnames aan Euromillions leverden weinig op, mijn job die ik doodgraag uitvoer zorgt er tevens ook niet voor dat ik al die tripjes kan blijven betalen. De hoop om betaald te worden om te lopen zoals voetballers om te voetballen is al lang begraven.. Ik ging dan maar op zoek naar financiële sponsors.

Op dit moment zijn er twee sponsors die mij hard steunen in mijn droom! Als je toevallig niet weet wat gedaan met je geld en je leest dit, verwijs ik je graag door naar het contactformulier. :-)
BN60, ook sponsor van onze Enclusa Trail (voor de tweede maal) die volgend jaar trouwens opnieuw zal doorgaan! Allen welkom! BN60 is een selectie- en verwervingskantoor uit Oudenaarde. Je kan er terecht als werkgever, werknemer of om events te organiseren. Mireille en Denis helpen je zeker en vast graag verder, net zoals ze mij in 2016 helpen om mijn doelstellingen te bereiken.
Sport- en voedingsadviseur David Liviau uit Ronse, ook al voor het tweede jaar op rij sponsor van onze Enclusa Trail steunt mij samen met BN60 in mijn World Tour. Vragen over trainingsschema's e.d. zal hij zeker kunnen beantwoorden.


Tot de volgende blog!